OKUL MARŞIMIZ

Söz Namık Yıldırım, Beste Korhan Kaymakkavak: SİNOP ANADOLU LİSESİ MARŞI

01.06.2023 446

Köklü bir geçmişe sahip olan ve nice başarılara imza atmış, hayatın her kademesinde yer alan nitelikle mezunlar vermiş olan Sinop Anadolu Lisesinin artık bir marşı da var.

Sözlerini, okulumuzda yıllarca Beden Eğitimi Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı olarak çalışmış olan Namık YILDIRIM’ın yazdığı marşı; halen okulumuzun Müzik Öğretmeni olarak görev yapan Korhan KAYMAKKAVAK besteledi.

Marşın seslendirmesini Müzik Öğretmeni Korhan KAYMAKKAVAK, Müzik Öğretmeni Buğra Arif ASLAN ve Elif ÇINAR; aranje ve ses kaydını ise Müzik Öğretmeni Doğa AYKURT yaptı.

Uzun yıllar okulumuzun adını daha kalıcı hale getirecek olan okul marşımızın ortaya çıkmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Sinop Anadolu Lisesi Marşı’na ulaşmak için tıklayınız:

Sinop Anadolu Lisesi Marşı Kayıt-Tescil Belgesi’ne ulaşmak için tıklayınız:

meb_iys_dosyalar/57/01/197680/dosyalar/2023_08/24171108_Sinop-Anadolu-Lisesi-Marsi-Tescil-Belgesi-tcsiz.docx

Sinop Anadolu Lisesi Marşı’nın sözlerine ulaşmak için tıklayınız:

meb_iys_dosyalar/57/01/197680/dosyalar/2023_06/01223515_Sinop-Anadolu-Lisesi-Marsi-Soz.jpeg