ŞAMPİYONLARIMIZ

Öğrencilerimizin Deniz Küreği Türkiye Şampiyonasındaki Başarılarıyla Gurur Duyduk.

16.10.2023 420

Okulumuz öğrencileri ve aynı zamanda Gençlik ve Spor İl Müdürülüğü Deniz Küreği Sporcuları, Türkiye Şampiyonasından madalyalarla döndü.

Kategorilerinde gösterdikleri başarılarla 2023 yılı Sporun Enleri ödül töreninde de yer alan ve ödül alan sporcularımızın Türkiye şampiyonasında aldıkları dereceler şöyle:

Efnan SEZGİN:  Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası Türkiye 1. si (2x kategorisi)

Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası Türkiye 2. si (4x+ kategorisi)

Gençler Türkiye Şampiyonası Durgunsu Türkiye 3. sü (1x kategorisi)

Türkiye Ergometre Salon Kürek Şampiyonası Türkiye 3. sü

Aslı YAZICI:  Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası Türkiye 2. si (4x+ kategorisi)

Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası Türkiye 4. sü (1x kategorisi)

Gençler Türkiye Şampiyonası Durgunsu Türkiye 4. sü (1x kategorisi)

Çağan Turan-Kağan Turan: 2023 Okul Sporları Türkiye kürek Şampiyonası Türkiye 2. si

Öğrencilerimizi, göğsümüzü kabartan bu güzel başarılarından dolayı Sinop Anadolu Lisesi olarak kutluyoruz...

16-10-202316-10-2023

16-10-2023